Kannabisz karamella recept

kép forrása: good&baked

Kat karamella receptje!

Hozzávalók:

  •     1 csésze (amerikai cup) kannabisz vaj (THC-s vagy CBD-s)
  •     2 ¼ csésze (amerikai cup) barna cukor
  •     csipet só
  •     1 csésze (amerikai cup) light kukoricaszirup
  •      1 (14 oz.) Édesített sűrített tej
  •      1 teáskanál vanília

Elkészítés:

Az olvasztott vajhoz adjuk hozzá a barna cukrot és a sót. Keverjük, amíg össze nem áll egységes masszává.
Keverjük hozzá a kukoricaszirupot.
Fokozatosan adjunk hozzá tejet, miközben folyamatosan keverjük. Főzzük és keverjük addig, amíg az édesség el nem éri a „szilárd” gömb alakú stádiumot, de még lassan folyó massza állapotot (245F ez kb. 118C ), körülbelül 12-15 perc alatt. Vegyük le a tűzről, keverjünk bele a vaníliát, öntsünk 9 ″ -es 13 ″ -es serpenyőbe. Hűtsük le, vágjuk és csomagoljuk.

Fokozhatjuk is a kulináris gasztro élményt!

Gyorsan hozzáadunk durva sót a karamellhez, miután lehűl, vagy akár mártogathatjuk őket csokoládéba, majd a felére durva sót szórunk. Szárított gyümölcsöket is hozzáadhatunk az aszalt vörösáfonyával isteni ízorgiában lehet részünk!

Kérlek segítsd munkánk egy megosztással! Köszönjük!

Forrás: Kat, goodandbaked.com

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük